5 Πολυτελή Ξενοδοχεία

  Ταξιδευόντας πάντα ψάχνουμε τα πιο ωραία ξενοδοχεία να μείνουμε, εκείνα που δεν θα μας προσφέρουν απλά ένα κρεβάτι αλλά θα έχουν εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή μας μοναδική και τις διακοπές μας άξιες να τις θυμόμαστε.Για αυτό ας δούμε μαζί τα 5 πιο ακριβά ξενοδοχεία στον κόσμο και τις ανέσεις που έχουν να μας προσφέρουν.


Hotel Eden-Ρώμη
  Το ξενοδοχείο αυτό υπάρχει πάνω από έναν αιώνα στην πόλη της Ρώμης, από το 1889 συγκεκριμένα.Είναι γνωστό ότι έχει αποτελέσει κατοικία διάσημων προσωπικοτήτων και αριστοκρατών.Στολίζεται με μαρμάρινα δάπεδα και χρυσές προθέσεις το οποίο βοηθά τον επισκέπτη να μεταφερθεί σε ιστορικές εποχές.
Αποτέλεσμα εικόνας για Hotel Eden στη Ρώμη χαρακτηριστικά  Ακόμα η τοποθεσία του κτηρίου είναι από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Ρώμης και προσφέρει πολυτελή δωμάτια ενώ τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου διαθέτουν και βεράντα. Η τιμή μιας σουίτας με θέα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ανέρχετε στα 1000 ευρώ ανά νύχτα.Το εστιατορίο που διαθέτει το ξενοδοχείο έχει ένα αστέρι Michelin ενώ έχει πανοραμική θέα και σερβίρει γκουρμέ μεσογειακή κουζίνα συνοδευμένη με εκλεκτησμένα κρασιά.



Ritz-Paris-Παρίσι
  Η ιδιαιτερότητα αυτού του ξενοδοχείου είναι ότι δεν διαθέτει δωμάτια αλλά διαμερίσματα τα οποία είναι διακοσμημένα με έργα από την χρυσή εποχή του Παρισιού του 18ου αιώνα.Τελευταία ανακαίνηση που έγινε είναι το 2016 και πραγματικά μπορεί κανείς να θαυμάσει την σύγχρονη αύρα που έχει αυτό το ξενοδοχείο.
  Το Ritz-Paris βρίσκεται στο Παρίσι και διαθέτει διάφορα μπαρ,εστιατόρια,γυμναστήριο και κέντρο σπα και ευεξίας όπως πισίνα,σάουνα και αίθουσες μασάζ.Ακόμα έχει κήπο και επιχειρηματικό κέντρο ενώ μερικά από τα δωμάτια διαθέτουν καθιστικό και ακόμα υπάρχει υπηρεσία θυρωρείου,συναλλάγματος και καταστήματα. Η διαμονή για μια νύχτα είν αι στα 1374 ευρώ.




Τhe Langham-Σικάγο,ΗΠΑ
   Σύμφωνα με όσους έχουν διαμείνει στο ξενοδοχείο αυτό τα δωμάτια προσφέρουν κάθε είδους άνεση για όσο καιρό κι αν επιλέξει κανείς να μείνει εκεί.Ακομά η τοποθεσία που βρίσκεται είναι ιδανική καθώς δίπλα του υπάρχει το Magnificent Mile όπου διαθέτει όλων των ειδών τα εξαιρετικά καταστήματα.
  Κάθε δωμάτιο διαθέτει μπάνιο διακοσμημένο με άσπρο μάρματο Αλάσκας και λευκό γρανίτη ενώ η θέα είναι μαγική καθώς μπορεί να δεί κανείς όλη την πόλη ακόμα και το ποτάμι του Σικάγου και την λίμνη του Μίσιγκαν.Ακόμα το κέντρο σπά που διαθέτει είναι βραβευμένο καθώς χρησιμοποιεί παραδοσιακές κινέζικες τεχνικές για τις θεραπείες του. Η διανυκτεύρεση σε αυτό το ξενοδοχείο είναι στα 500 ευρώ/νύχτα.

 
Las Ventanas al Paraiso-Μεξικό
  Το ξενοδοχείο αυτό εγκιάτε μοναδική διαμονή εξαιτίας των ανέσεων και των παροχών που διαθέτει.Αρχικά οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα προσωπικού μπάτλερ,κήπο με δικά τους φρούτα και λαχανικά,ιδιωτική βεράντα, πισίνα ακόμα και τηλεσκόπιο. Η αισθητική των σπιτιών δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στις όμορφες Κυκλάδες.
  Υπάρχει ακόμα εστιατόριο,γυμναστήριο,πισίνα, παραλία δίπλα στο ξενοδοχείο ,φύλαξη παιδιών σε περίπτωση που επιθυμούν οι γονείς να βγουν μόνοι τους.Τέλος έχετε την δυνατότητα να κάνετε καταδύσεις καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του δάσκαλο ικανό να σας δείξει τα άδυτα του βυθού του Μεξικού κάνοντας την διαμονή σας αξέχαστη.Το κόστος διανυκτεύρευσης την καλοκαιρινή περίοδο είναι 1100 ευρώ/νύχτα.


 
 


Four Seasons Resort-Χαβάη
  Εξαιτίας της τοποθεσίας του το ξενοδοχέιο αυτό στην τροπική Χαβάη προσφέρει κάθε είδους άνεση όπως δραστηριότητες με ψαροντούφεκο,ψάρεμα βαθέων υδάτων, πανέμορφες ιδιωτικές παραλίες και απίστευτη κουζίνα.
  Στις εγκαταστάσεις του υπάρχει γήπεδο γκόλφ ενώ τα μοντέρνα του δωμάτια διαθέτουν χαβανέζικη διακόσμηση με θέα τον Ειρηνικό ωκεανό.Ακόμα η πισίνα που διαθέτει το ξενοδοχείο είναι γεμάτη με θαλασσινό νερό και υπάρχει ακόμα σπα και γυμναστήριο.Επιπλέον υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες με λευκή άμμο ενώ έχει 3 εστιατόρια που σερβίρουν ιταλική και μεσογειακή κουζίνα και 2 καφέ. Η τιμή διαμονής για μια νύχτα ανέρχεται στα 1000 ευρώ.






Διαδικτυακές Πηγές
www.tripadvisor.com.gr
www.fortunegreece.com
www.insider.gr
www.booking.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Top Αξιοθέατα στον κόσμο

Μάλτα-Τοπ καλοκαιρινός προορισμός

How to pack!